Om oss

Vi är en golfgrossist som säljer det mesta inom golf till butiker och shoppar i Skandinavien.

SERVICE
Vår ambition är att året runt lagerhålla hela vårt breda sortiment som du hittar i vår katalog. Det innebär för dig som kund att du inte behöver binda upp för mycket pengar i eget lager. Vi skickar alltid din order samma dag som vi får den, förutsatt att den är oss tillhanda före 13:00. Således har du dina varor dagen efter order oavsett om det är pegs, mjukspik, grepp, vagnar, bagar eller något annat som tagit slut.

LEVERANSER
Vi skickar allting med posten oavsett om det är pall eller paket. Det borgar för snabba och säkra leveranser även om din golfshop ligger långt från en stor stad. Vi tjänar aldrig några pengar på våra frakter utan debiterar självkostnadspris.

REKLAMATIONER
Vi tar fullt ansvar för eventuella produktfel och ersätter med ny vara alternativt en kreditfaktura så snabbt som möjligt.

LÖNSAMHET
Då vi själva importerar i princip hela vårt sortiment från fjärran östern erbjuder vi väldigt attraktiva marginaler. I kombination med att vi lagerhåller hela sortimentet åt dig samt att vi levererar på dagen blir vi en väldigt lönsam samarbetspartner.

KVALITÈ
Vi har jobbat med att importera golf från fjärran östern i snart 30 år och har således väldigt långa relationer med våra leverantörer. Vi har under den tiden lärt oss vilka fabriker som går att lita på vad gäller kvalité till rätt pris.

Order telefon: 0303-798580
Order mail: info@golfgeist.com

Comments are closed.